Your shopping cart is empty!

AC Milan vender tilbage efter at have været optaget i Sverige un

AC Milan ventede på forsinket tilbagevenden af ​​Zlatan Ibrahimovic fra en langvarig og produktiv eksil i coronavirus i Sverige, der har givet anledning til spekulationer om, at angriberen skulle vende hjem for godt.
 
Mens de fleste af hans AC Milan-holdkammerater har været nødt til at sidde inaktiv på grund af pandemien, var Ibrahimovic travlt med at træne i Sverige med spillere i Hammarby, en førstedivisionsklub, han er del af, ejer.
 
I modsætning til meget af resten af ​​Europa, hvor indeslutning har begrænset eller forhindret atletertræning, i Sverige har begrænsningerne til at indeholde Covid-19 været mere fleksible.
 
Starten af ​​den svenske liga, der er planlagt til 4. april, er blevet udsat, men træningen er fortsat, så længe spillerne undgår tæt kontakt, i modsætning til Italien, hvor individuel træning kun genoptages denne uge.
 
Tirsdag var kun Ibrahimovic og Elfenbenskystens Franck Kessie fraværende i Milanello-centret til medicinske prøver AC Milan havde bedt spillerne om at tage, ifølge La Gazzetta dello Sport.
 
Men fredag ​​morgen rapporterede den samme avis, at svensken var forventet senere på dagen.
 
I Sverige er rapporter om Ibrahimovics øjeblikkelige intentioner modstridende. Der har været rapporter om, at han ventede på et klarere billede af, hvordan træning og Serie A genoptages. På den anden side siger nogle medier, at han er klar til at rejse til Italien, hvor Serie A håber at genoptage i juni.
 
”Hvis vi starter den 4. maj, vender jeg tilbage den 3. maj. Hvis vi starter den 9. maj, kommer jeg den 8. maj,” blev det svenske offentlige tv citeret for at sige i april.
 
Den italienske regering har endnu ikke accepteret en plan for klubber om at genoptage gruppetræning den 18. maj, og denne uge advarede den italienske sportsminister Vincenzo Spadafora om, at det var "umuligt at fastsætte en bestemt dato" for Serie A til at genstarte.
 
I Stockholm har livet været næsten normalt for den tidligere svenske international, der vendte hjem med sin familie efter bruddet i det italienske mesterskab.
 
Hans tilstedeværelse har ført til tanken om, at pandemien vil udløse Ibrahimovic 'tilbagevenden til den svenske liga, hvor det hele begyndte for ham for 20 år siden i Malmø.
 
Ibrahimovic's kontrakt, der blev underskrevet med Milan i december efter en to-års stint i USA med LA Galaxy, udløber i slutningen af ​​sæsonen.
 
I et interview med Dplay, en online videotjeneste, sagde Ibrahimovic tidligere i foråret, at han havde "en kontrakt med Milan og [ville vente og se], hvordan det ender.
 
"Jeg sagde: 'Jeg vil spille fodbold så længe jeg kan, du ved aldrig, hvad der kan ske'."
 
Han tilføjede, at han også har tænkt over, hvad han vil gøre i fodbold, når han holder op med at spille.
 
”Jeg vil lære noget nyt om fodbold fra et andet perspektiv. Jeg bidrager på sidelinjen, ikke på banen,” sagde han til den svenske dagblad Svenska Dagbladet.
 
Hammarby-formand Richard von Yxkull fortalte avisen Dagens Nyheter om ikke at udelukke noget, og understregede, at "det ikke er klubbens beslutning."