Your shopping cart is empty!

Arsenal udsatte Aoba Meiyan forhandling!

Den britiske "Daily Mirror" bekræftede, at den engelske Premier League Arsenal allerede har forhandlet om overførslen af ​​Aubameyangan og Dortmund-området. Håbnerne håber at underskrive denne fengba i januar for at blive Sanchez efterfølger, men mere specielle Asking pris så højt som 60 millioner pund, Arsenal håber hinanden at reducere prisen, forhandlingen fortsætter!
 
På mandag havde den britiske medie Daily Mirror en grundlæggende dom af Arsenals overførselsoperation i januar, da britiske medier fastslog, at når tabet af Sanchez betød, at våbenfolk ville gøre panikopkøb, er de tre mænd Arsene Wenger målrettet mod Malcolm of Bordeaux, Mkhitaryan of Manchester United (også kendt som Marshal) og Aubameyang i Dortmund.
 
Arsenal er i øjeblikket tæt på underskrevet Malcolm of Bordeaux, og det andet tegn på Arsene Wenger er genstand for den særlige Aotouyameyang. Arsenal er i øjeblikket ansvarlig for underskrivelsen er Sven - Milin Tate, efter at han fungerede som Dortmunds chefscouter, for styrken af ​​Aubameyang var han meget forstående. Det er rapporteret, at Arsenal håber at afslutte underskrivelsen af ​​Aubameyang denne måned.
 
Aubameyang er en meget produktiv skydespiller, ifølge statistikken, siden sæsonen 2011-12, scorede han 180 club mål, denne sæson, spillede han på vegne af Dort 23 gange og scorede 21 mål, Meget effektiv.
 
Britiske medier understregede, at selv om Aubameyangs ry generelt er blevet straffet for disciplinære problemer, men Milintater giver mange rapporter til Wenger, hvilket vil Arsenal fast besluttet på at introducere Aobayme Young. Dortmund planlægger også at sælge Gabons angriber nu, de to parter har allerede indledt forhandlingerne, men de ønsker at få 60 millioner pund i spillerens overførselsgebyr. Arsenal mener, at nogle er dyre, hvilket kan påvirke transaktionen.
 
I slutningen af ​​artiklen, den britiske medie dommer, når Aubameyang sluttede sig, så kan Gabons angriber truet Rakazat position. I øjeblikket er franskerne ikke i en tilfredsstillende tilstand, og Wenger signalerede faktisk nødvendigheden af ​​Aubameyang.