Your shopping cart is empty!

Barcelona skal træffe beslutning om back-up striker

Bestyrelsen har hidtil været effektiv med deres overførselsvirksomhed i dette sommervindue. Nøgleområder er blevet styrket, mens uønskede spillere er blevet flyttet med succes. Dette har givet Barcelona platformen til at bygge på den indenlandske dobbelt fra sidste sæson.
 
Der er dog et problem, der ikke er løst. Back-up striker situationen er ikke blevet taget op endnu, fordi Munir El Haddadi og Paco Alcacer stadig er hos klubben. Luis Suarez er den ubestridte starter, selv om han i stigende grad viser tegn på, at han er i tilbagegang, men det er et problem for en anden dag. Den uruguayanske bør være i stand til at lede linjen til Barcelona denne sæson. Det er imidlertid ikke klart, hvem der skal vælges til de mindre vigtige spil.
 
Munir syntes at få nikkelsen fordi han var mere involveret i præ-season spilene. Alcacer's skade hjalp sikkert i den henseende, men hans præstation mod Milan i det sidste internationale mesterskabs-spil var dårlig. Munir lavede også bænken over sin holdkammerat til den spanske Super Cup, men han blev ikke brugt. Men hverken blev valgt til at være en erstatning for åbnings league kamp mod Alaves.
 
De var begge tilgængelige for spillet, så det var Ernesto Valverdes beslutning om at slippe dem ud fodboldtrøjer Børn. Hans uvillighed til selv at bruge en som en erstatning tyder på, at han ikke vil stole på dem for stærkt. Derfor skal mindst en være i dette overførselsvindue for at kunne medbringe nogle midler samt nedskære lønregningen.
 
Alcacer tiltrækker stadig interesse med Borussia Dortmund, som er de seneste advokater, selvom de i første omgang vil have tilbudet at være et lån, der kunne være et problem. Enhver potentiel aftale skal have en permanent mulighed for at købe ved udgangen af ​​lånet til en rimelig pris.
 
En potentiel løsning, der kunne bruges, hvis Suarez fortsætter med at kæmpe Barcelona fodboldtøj, bruger Lionel Messi som en "falsk 9", hvor to af enten Philippe Coutinho, Ousmane Dembele og Malcom spillede hver side af ham. Denne opsætning ville være afhængig af midtbanespillerne, der dog fjernede nogle af bolden progression pligter fra argentinerne. Ellers kunne han blive tvunget til at falde for dybt og næppe modtage bolden i farlige områder. Ideen om denne rolle er at give ham mulighed for at deltage i opbygning fra centrale områder ved at arbejde mellem linjerne, men beder ham om at gøre for meget destabiliserer holdets angrebsmæssige form.
 
Uanset at de ikke har brug for to strejdere, så skal det præciseres, hvem der er andet valg for den position, og den anden skal sælges. Munirs kontraktsituation tilføjer dette, fordi det løber ud i 2019, hvilket betyder, at en beslutning skal gøres hurtigt, fordi han kunne forlade som friagent, hvis ikke.