Your shopping cart is empty!

Bayern München og Corentin Tolisso gør deres debut ved at besejr

BUNDESLIGA - Bayern München missede ikke Bayer Leverkusen fredag ​​(3-1) i deres første kamp i sæsonen i ligaen. Trods de storme, der forsinkede mødet, beroligede mesteren sig selv efter en lille præ-sæson. Corentin Tolisso scorede et mål.
 
Bayern München dominerede let Leverkusen fredag ​​3-1 i Bundesliga-åbningen, herunder et mål fra hans nye rekrutter Corentin Tolisso, der blev overført fra Lyon til offseasonen. Målene blev scoret af Niklas Süle (1-0, 9), Tolisso (2-0, 19th) og Robert Lewandowski på straffespark (3-0, 52). Mehmedi svarede på Leverkusen (65.).
 
Den tidligere Lyonnais Corentin Tolisso, den dyreste spiller i Bundesliga, scorede fredag ​​i sit første ligakamp i den bayerske jersey. Et farligt skud i femte minut, et mål på sin anden chance (2-0, 19th) og et skud på stillingen et par minutter senere: Den unge franske internationale købte 47,5 millioner euro af mesterne Tyskland har ikke tabt nogen tid At få sit navn skræmmet af de 75.000 tilhængere af Allianz Arena.
 
I roller-kompressor mode og under kraftig regn dominerede den tyske mester let sin første modstander og tog det foreløbige chef for det tyske mesterskab i afventning af de andre kampe, der var planlagt på lørdag og søndag.
 
Videoen er allerede brugt
 
De andre mål i Bayern blev scoret af Niklas Süle (9.), overført fra Hoffenheim til offseasonen, og den uundgåelige Robert Lewandowski (52. straf). Den straffespark, der er konverteret af den polske angriber, er den første i Bundesliga-historiens historie, der er blevet tildelt efter video-dommeren.
 
Leverkusen reddet ære af Admir Mehmedi (65.) og var farlig flere gange i den sidste halve time uden at lykkes med at bedrage Sven Ulreich, der erstattede Manuel Neuer, der overtog træning i begyndelsen af ​​august efter en fodkirurgi i juni.
 
Kampen blev forfulgt af et minut af stilhed, til hyldest til ofrene for angrebene i Spanien, som også vil blive respekteret lørdag og søndag på alle første og anden division stadioner.
 
Tolisso, Ribéry derefter Coman: Franskerne viste sig
 
For første gang i mesterskabet for hans "co-coach" Willy Sagnol, tidligere stjerne i Bayern i år 2000, havde mesteren Carlo Ancelotti i München reserveret nogle overraskelser i sammensætningen af ​​hans start elleve. Entry tre nye rekrutter , Süle i det centrale forsvar, Tolisso i midtbanen og Sebastian Rudy, i recuperator. Arjen Robben var derimod på bænken, mens hans partner Franck Ribéry var godt på banen, for at starte sin 11. sæson med Bayern på 34 år. Udgivet i 77. minut blev Ribery erstattet af Kingsley Coman, meget ben og forfatter til to smukke gennembrud i forsvaret.