Your shopping cart is empty!

Bonucci afslører, at han har slået ned Real Madrid for at blive

Den italienske internationale forsvarer har udtalt, at han afviste interesse fra Liga-gigantene til fordel for at genvinde de regerende Serie A-mestere.
 
Leonardo Bonucci har afsløret, at han slog Real Madrid tilbage til Serie A-siden Juventus fra AC Milan sidste sommer.
 
Efter syv sæsoner i Juventus fra 2010 til 2017 lavede Bonucci skiftet til AC Milan for 2017-18 sæsonen.
 
På trods af at 51 udgjorde sig og underskrev en første fem-årig aftale på San Siro, fik Bonucci skiftet tilbage til Torino for at spille sammen med Cristiano Ronaldo for den nuværende kampagne i 2018-19.
 
Han har slået lige tilbage i klubbenes startlinje under Massimiliano Allegri, hvor forsvareren spiller en afgørende rolle i sidens nuværende ubehandlede rekord i ligaen.
 
Men at vende tilbage til Juve var ikke hans eneste mulighed, da den 31-årige indrømmede, at han slog chancen for at blive medlem af La Liga-gigantene Real Madrid om sommeren og chancen for at spille på Santiago Bernabeu.
 
"Real Madrid er interesseret? Ja, det er rigtigt, Real Madrid var interesseret i mig," fortalte Bonucci AS.
 
"Det var en ære og fornøjelse for mig, det betyder, at jeg har arbejdet godt i disse år.
 
"Men opkaldet fra Juventus og ønsket om at vende hjem var afgørende, jeg besluttede mig for, at Bianconeri-farverne passer mig bedre." Forsvareren viste også, at det ikke bare var af fodboldgrunde, at han valgte at vende tilbage til sin tidligere klub efter kun en sæson spiller for Milano.
 
Bonucci udtalte, at hans seksårige søn spillede en afgørende rolle i hans skifte tilbage til Juve, med sin familie stadig baseret i Torino.
 
"Hvordan reagerede min søn Lorenzo? Han er glad for, at far kom hjem, "tilføjede han. "Sidste år var jeg næsten altid i Milano, og han kunne ikke se mig. Det var en af ​​grundene til, at jeg kom tilbage. "
 
Den italienske international har lavet 26 optrædener i denne sæson og ser på kurset for at vinde sin syvende Serie A-titel, da Juventus i øjeblikket holder en 13-punkts ledning øverst på bordet.
 
Udsigten til klubbens første Champions League-trofæ siden 1996 er fortsat en mulighed, hvor klubben håber, at Ronaldo kan skyde dem til europæisk herlighed.
 
Juventus næste kamp er mod Atletico Madrid onsdag aften før en Serie A-sammenstød mod Bologna den 24. februar.