Your shopping cart is empty!

PSG 'egoer' kan påvirke holdet, da han kræver forbedring af Cham

De tyske internationale insisterer på at spille med superstjerner i verdensklasse er en ære, selvom det medfører egne problemer, især i Europa
Paris Saint-Germain midtbanespiller Julian Draxler siger, at klubben skal gøre det bedre i Europa næste sæson, mens han indrømmer, at nogle af 'egoerne' i holdet gør det vanskeligt for holdet.
 
PSG har domineret fransk fodbold siden deres overtagelse af Qatar Sports Investments i 2011 og vandt 21 indenlandske udmærkelser siden inklusive seks Ligue 1-titler.
 
De har dog konsekvent kæmpet for at matche den succes på den europæiske scene, og ikke nået forbi kvartfinalen i Champions League.
 
Sidste sæson havde Thomas Tuchels side en 2-0 føring efter den første etape i deres sidste otte sammenstød med Manchester United, men tabte 3-1 i returkampen på Parc des Princes for at gå ned på ude mål.
 
En af kritikerne, der er rettet mod klubben, er, at de har samlet et hold fyldt med talentfulde individer, som Neymar, Edinson Cavani og Kylian Mbappe, men det resulterer ikke altid i et sammenhængende hold.
 
Den aktuelle situation med hensyn til signering af verdensrekord Neymar, der har fortalt klubben, at han vil forlade og ofte har set sin holdning stillet spørgsmålstegn ved, holdes op som et eksempel på dette.
 
Draxler indrømmer, at det at have så mange egoer i omklædningsrummet har dets problemer, men insisterer på, at han ser deres tilstedeværelse som en positiv.
 
”Alle af dem er ekstraordinære spillere, det er svært at finde i verdensspillere på dette niveau,” sagde Draxler til AFP.
 
”Men selvfølgelig har de deres egne sind, deres egne hoveder, de lever fodbold, de vil score hvert spil, så de har et ego.
 
"Så nogle gange er det ikke let for hele holdet, men hvis du er heldig nok til at spille sammen med disse spillere, er det bare en fornøjelse hver dag."
 
Draxler har også reflekteret over sin egen tid i den franske hovedstad, siden han kom fra Wolfsburg i januar 2017 for en rapporteret € 36 millioner (£ 33m / $ 40m).
 
Den tyske international er tilfreds med den succes, Tuchels side har opnået i det franske spil, men mener, at det er nødvendigt, at det går videre i Europa, denne sæson.
 
"Det er to og et halvt år nu, siden jeg ankom, og jeg vandt en masse (indenlandske) titler, så jeg er glad for det," tilføjede han.
 
”Jeg blev en bedre spiller end jeg var før, så det er positivt, men det, der er negativt, er, hvad vi opnåede i Champions League.
 
"Vi gik ikke langt i Champions League, og det var et af målene, da jeg underskrev."
 
”Det gør meget ondt, det gør stadig ondt, at vi ikke gik igennem (mod Manchester United).”