Your shopping cart is empty!

Returpolitik

Retur er den vanskeligste del af online shopping, så lad os gøre det nemt:


- Alle varer skal sendes tilbage til os via UPS eller forsikret mail og gives et sporingsnummer. Vi er ikke ansvarlige for retur / bytte / defekte ordrer, der går tabt i posten.

- Alle returnerede varer skal placeres i en ekstra kasse. Skoboks karton kan ikke håndtere flere transitter, og bokse, der er tapet, skrevet på, vores har returmærket direkte på dem, står over for et genoprettelsesgebyr.

- Brugerdefinerede trøjer er lavet til ordre og kan ikke returneres eller udskiftes.

Kig på Exchange / Refund: Kontakt os først anbefales altid, så vi kan sikre en udveksling er muligt: ​​faxianwola@gmail.com
- Vi forstår, nogle gange er størrelsen eller passformen bare ikke rigtig. Det er fint, nye varer kan returneres til udveksling eller refusion af den oprindelige betalingsmåde inden for 30 dage efter deres køb, hvis de ikke viser tegn på slid og stadig er i deres oprindelige tilstand.

- Hvis det er brugt, kan varen ikke udveksles. Vi kan ikke kæmpe på dette, så hvis du har bestilt et par sko, prøv dem på et rent rum indendørs. Sko med tegn på slid på græs, græs, udendørs overflader eller på anden måde vil ikke blive accepteret til retur og vil blive sendt tilbage til dig på egen regning. Dette omfatter enhver mundstænk, cologne eller anden lugt (cigaret, dyr osv.), Som produktet ikke havde, da vi sendte det til dig!