Your shopping cart is empty!

Sarri hævder, at post-match-reaktion på Napoli-tab blev 'udnytte

Den Gamle Dame var langt fra deres strålende bedste i Napoli, og hovedtræneren blev rundskåret for, hvordan han reagerede på tabet
Juventus-chef Maurizio Sarri har sagt, at hans reaktion efter kampen på 2-1-tabet til Napoli blev "udnyttet", hvor den tidligere San Paolo-chef sagde, at hvis han skulle tabe for nogen, var han glad for, at det var hans gamle klub .
 
Bianconeri var fattige i Napoli og faldt bagefter i anden halvdel for strejker fra Piotr Zielinski og Lorenzo Insigne, mens Cristiano Ronaldos mål i tilføjet tid næppe blev talt som en trøst for skuffede rejsefans.
 
Sarris ord efter nederlaget tjente kun til at vrede Old Lady trofast videre, men den tidligere Chelsea-chef mener, at hans tanker blev sprængt massivt ud af proportioner, og at hvis fans skal være vrede på noget, skulle det være holdets præstation.
 
”Jeg ved ikke om nogen kontrovers, og det forekommer mig underligt, at nogle sætninger er blevet udnyttet,” fortalte Sarri på en pressekonference forud for et Serie A-sammenstød med Fiorentina.
 
”Det synes kun naturligt, at efter at have arbejdet med disse fyre i tre år, og de hjalp mig på en rejse, der ville se mig ankomme til den største klub i Italien, er der stadig en kærlighed og taknemmelighed.
 
”Fansne skulle være vrede, fordi vi ikke kun tabte, men vi spillede virkelig dårligt, hvilket er endnu værre.”
 
Da Juve har indrømmet et antal mål kort efter at have fået sig foran i denne sæson, blev Sarri også spurgt om, hvorvidt hans side har et problem, når det gælder om at opretholde koncentrationen til fuldt ud at se kampe indtil slutfløjten.
 
”Måske,” sagde han. ”Selvom vi ser ud til at have overvundet det for nylig. Det er ikke let at tale om psykologiske situationer snarere end taktiske situationer.
 
”Jeg er ikke bekymret for antallet af mål, vi indrømmer. Vi har gjort det bedre i Champions League og Coppa Italia end i Serie A, men den samlede fremgang er god, selvom vi ved, at vi stadig har et arbejde at gøre. ”
 
Efter lukningen af ​​overførselsvinduet i januar indrømmede Sarri også, at han ikke har bedt klubben om nogen signeringer, da han mener, at hans hold allerede er stærk nok - selv med Emre Can, der afgår til Borussia Dortmund.