Your shopping cart is empty!

Zinedine Zidane bekræfter coaching retureplaner i Manchester Uni

Zinedine Zidane har bekræftet, at han vil være tilbage 'coaching igen snart', da han fortsat er forbundet med Manchester United. Den franske verdensmesterskabsvinder har haft en bemærkelsesværdig stavning i hans første senior coaching post, der leder Real Madrid til tre på hinanden følgende Champions League titler.
 
Han gik væk efter deres tredje europæiske triumf over Liverpool, da han så på at genoplade sine batterier. Med Jose Mourinho udholdende en tumult start til sæsonen og går head-to-head med Manchester United-hierarkiet, har rapporter hævdet, at de røde djæveler er primet til at erstatte portugisiske med Zidane.
 
Og han har nu flammede flammerne, da han indrømmede, at han snart kommer tilbage på touchlinjen. Han fortalte TVE: "Jeg vil bestemt være coaching igen snart, fordi det er det, jeg kan lide downing og hvad jeg har gjort hele mit liv." Det er blevet hævdet, at han planlægger at underskrive fire spillere i verdensklasse, hvis han er udpeget som Uniteds manager, med Toni Kroos, James Rodriguez, Thiago Alcantara og Edinson Cavani alle på sin ønskeliste.
 
Det er også opfattet, at Manchester Uniteds stjernespiller Paul Pogba er fast besluttet på at spille under sin landsmand - og udnævnelsen af ​​Zidane ville helt sikkert blive populær hos den 25-årige efter sin offentlige række med den nuværende leder. Imidlertid er Mourinho fast besluttet på at holde fast i sit job, og det antages, at det Forenede hierarki er villigt til at give ham tid til at vende situationen rundt.