Your shopping cart is empty!

Headlines

AC Milan ventede på forsinket tilbagevenden af ​​Zlatan Ibrahimovic fra en langvarig og produktiv eksil i coronavirus i Sverige, der har givet anledning til spekulationer om, at angriberen skulle vende hjem for godt.   Mens de fleste af hans AC Milan-holdkammerater har været nødt til at sidde inaktiv på grund af pandemien, var Ibrahimovic travlt med at træne i Sverige med spillere i Hammarby, en førstedivisionsklub, han er del af, ejer.   I modsætning til ..
Den Gamle Dame var langt fra deres strålende bedste i Napoli, og hovedtræneren blev rundskåret for, hvordan han reagerede på tabet Juventus-chef Maurizio Sarri har sagt, at hans reaktion efter kampen på 2-1-tabet til Napoli blev "udnyttet", hvor den tidligere San Paolo-chef sagde, at hvis han skulle tabe for nogen, var han glad for, at det var hans gamle klub .   Bianconeri var fattige i Napoli og faldt bagefter i anden halvdel for strejker fra Piotr Zielinski og Lorenzo..
I forkant af Liverpools Champions League-sammenstød med Napoli i aften, bliver tilhængere mindet om de alvorlige konsekvenser af at invadere banen.   Meddelelsen kommer efter en nylig række bangeinfald, der har risikeret både spillersikkerhed og straffesag.   Fans bliver mindet om, at de invaderer banen, risikerer anholdelse og retsforfølgning, og enhver tilhænger, der er fundet skyldig, udsættes for et livstidsforbud fra Anfield.   Opførsel af d..
Barcelonas kaptajn Lionel Messi scorede to mål og opsatte to mere, da katalanerne bankede Real Valladolid 5-1 for at flytte til top i La Liga på tirsdag.   Ernesto Valverdes side løb komfortable vindere på Camp Nou, hvor lørdagens Clasico mod Real Madrid skulle spilles, før den blev udsat til december på grund af politisk spænding.   Den ustoppelige Messi startede Arturo Vidal med en magisk pas for chileneren for at placere værterne 2-1 foran, efter at Kiko ..
De tyske internationale insisterer på at spille med superstjerner i verdensklasse er en ære, selvom det medfører egne problemer, især i Europa Paris Saint-Germain midtbanespiller Julian Draxler siger, at klubben skal gøre det bedre i Europa næste sæson, mens han indrømmer, at nogle af 'egoerne' i holdet gør det vanskeligt for holdet.   PSG har domineret fransk fodbold siden deres overtagelse af Qatar Sports Investments i 2011 og vandt 21 indenlandske udmærkelser sid..
Juventus er begyndt at snakke om at genskrive Paul Pogba fra Manchester United, ifølge rapporter i Italien. Pogbas form i United forbedret efter Ole Gunnar Solskjaer erstattede Jose Mourinho som manager i september, men i slutningen af kampagnen dræbte midtbanespillerens forestillinger.   Den franske verdensmesterskabsvinder er efter sigende ivrig efter at forlade Old Trafford i sommer og er efterspurgt af Zinedine Zidane som en del af hans store holdbygning på Real Madrid. Me..
Arsenal fans kræver at Marc Overmars vender tilbage som teknisk direktør efter Ajax bedøvet Juventus for at nå deres første Champions League semifinal siden 1997.    Cristiano Ronaldo's kuglehoved i 28. minut satte Serie A heavyweights i kontrol med deres kvartfinale, men Ajaxs yderst talentfulde unge side, der afskedede Real Madrid i forrige runde, rallede og udlignet før halv time gennem Donny van de Beek.   Ajax dominerede den anden periode og gik fortj..
Den italienske internationale forsvarer har udtalt, at han afviste interesse fra Liga-gigantene til fordel for at genvinde de regerende Serie A-mestere.   Leonardo Bonucci har afsløret, at han slog Real Madrid tilbage til Serie A-siden Juventus fra AC Milan sidste sommer.   Efter syv sæsoner i Juventus fra 2010 til 2017 lavede Bonucci skiftet til AC Milan for 2017-18 sæsonen.   På trods af at 51 udgjorde sig og underskrev en første fem-årig aftale ..
Zinedine Zidane har bekræftet, at han vil være tilbage 'coaching igen snart', da han fortsat er forbundet med Manchester United. Den franske verdensmesterskabsvinder har haft en bemærkelsesværdig stavning i hans første senior coaching post, der leder Real Madrid til tre på hinanden følgende Champions League titler.   Han gik væk efter deres tredje europæiske triumf over Liverpool, da han så på at genoplade sine batterier. Med Jose Mourinho udholdende en tumult start ti..
Bestyrelsen har hidtil været effektiv med deres overførselsvirksomhed i dette sommervindue. Nøgleområder er blevet styrket, mens uønskede spillere er blevet flyttet med succes. Dette har givet Barcelona platformen til at bygge på den indenlandske dobbelt fra sidste sæson.   Der er dog et problem, der ikke er løst. Back-up striker situationen er ikke blevet taget op endnu, fordi Munir El Haddadi og Paco Alcacer stadig er hos klubben. Luis Suarez er den ubestridte starter, ..
Engelsk fodbolds første spiller Arsenal har i sine egne ord ført den franske teenager Matteo Guendouzia. En nitten år gammel midtbanespiller, som var sidste medlem af den franske næstrangerede Lorient, shotguners kostede omkring otte millioner euro.   Guendouci blev den femte styrkelse af Arsenal efter at Unai Emery erstattede Arsen Wenger på træningsstedet. Arsenal blev erstattet af den uruguayanske holdmand Lucas Torreira, oplevede schweiziske Stephan Lichtsteiner, tysk m..
Barcelona med sin tyske målmand Marc-André ter Stegen vandt kvartfinalen første ben mod AS Roma 4-1 (1-0) og har således god til returbenet næste tirsdag gode kort, for første gang siden 2015 tilbage i runde af fire samle. Egne mål fra veteran Daniele De Rossi (38. minut) og Konstantinos Manolas (56.) og Piqué (59.) og Luis Suárez (87.) forseglede begge fire gange vinderens sejr. Den tidligere Wolfsburg-spiller Edin Dzeko (80. plads) scorede målet for italienerne.   Sup..
Den britiske "Daily Mirror" bekræftede, at den engelske Premier League Arsenal allerede har forhandlet om overførslen af ​​Aubameyangan og Dortmund-området. Håbnerne håber at underskrive denne fengba i januar for at blive Sanchez efterfølger, men mere specielle Asking pris så højt som 60 millioner pund, Arsenal håber hinanden at reducere prisen, forhandlingen fortsætter!   På mandag havde den britiske medie Daily Mirror en grundlæggende dom af Arsenals overførsel..
AC Milan ser frem til Europa League-spillet på FK Austria Wien næste torsdag (live på Sky Sport Austria HD). Italienerne vil ikke kunne afslutte en kvalifikation i Ernst Happel stadion onsdag og vil i stedet være kl. 10:30 i Milano på Milan Sport Center, før de flyver til Wien med fly. Kl. 19.15 finder pressekonferencen sted før kampen i Happel Stadiums mediecenter.   Før kampen mod Østrig, møder "Rossoneri" søndag i ligaen endnu i udlandet på Lazio Rom. Milanerne har..
BUNDESLIGA - Bayern München missede ikke Bayer Leverkusen fredag ​​(3-1) i deres første kamp i sæsonen i ligaen. Trods de storme, der forsinkede mødet, beroligede mesteren sig selv efter en lille præ-sæson. Corentin Tolisso scorede et mål.   Bayern München dominerede let Leverkusen fredag ​​3-1 i Bundesliga-åbningen, herunder et mål fra hans nye rekrutter Corentin Tolisso, der blev overført fra Lyon til offseasonen. Målene blev scoret af Niklas Süle (1-0, 9),..